Kategoriler
Proje Haberleri

Kaledos Evleri banka kredisine uygun satışlar başladı

Kaledos Evleri projesinde yılın her günü, dört mevsim yaşama uygun konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eltemur Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekare alan üzerinde inşa edilen villa konseptine sahip projedir. Site içerisinde toplam 16 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sakin ve ferah içinde, merkezin kalabalığından uzak bir konumda yükselen proje 15.000 metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 16 adet villa bulunmaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Villaların büyüklüğü 240 ila 460 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. 240 metrekare olan villalar tripleks konut tipine sahiptir. Ayrıca 460 metrekarelik villalarda ise sosyal amaçlı kullanabilecek bir yaşam katı daha bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik villaların 450 ile 750 metrekare arasında değişen müstakil bahçeleri de bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Villalarda split klima ve ferah balkonlar gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kaledos Evleri konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bodrum’un karmaşadan uzak ve huzurlu ortamında yer almaktadır. Üstelik bu villalar eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Milas- Bodrum Havalimanına 20 dakika mesafededir. Bunun yanı sıra Bodrum Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Bodrum Marina’ya ise sadece birkaç dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kaledos Evleri fiyatları ne kadardır?

Kaledos Evleri projesinde banka kredisi ile ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villalar 14.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 314 40 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…