Kategoriler
Proje Haberleri

Kaleli Suites Çeşme satışları devam ediyor

Kaleli Suites Çeşme projesi bulunduğu bölgenin en özel ve en değerli lokasyonunda inşa edilmektedir. İzmir’in Çeşme İlçesi’nde yer alan proje Yüksek Mimar İbrahim Kaleli tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 23 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yüksek Mimar İbrahim Kaleli imzası taşıyan proje kapsamında toplam 23 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Proje son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Temelinde 43 adet fore kazık bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlar birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik kullanılmıştır. Kaliteli markalardan oluşan vitrifiye ürünleri, kapılar, pencereler ve armatürler yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kaleli Suites Çeşme konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çeşme İlçesi Ilıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje, Ilıca sahilinin önünde eşsiz konumdadır. Sheraton Çeşme ve Yıldız Burnuna 200 metre mesafededir. Adnan Menderes Havalimanına araç ile 45 dakikalık uzaklıktadır. Ayrıca Alaçatı ve Çeşme merkeze araç ile 5 dakikalık bir mesafesindedir. Yakın çevresinde alışveriş merkezleri ve restoranlar yer almaktadır.

Kaleli Suites Çeşme fiyatları ne kadar?

Kaleli Suites Çeşme projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farlılık göstermektedir. Bununla birlikte konut büyüklüğüne göre de fiyatta değişiklik mevcuttur. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 6.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 276 07 70 veya 0 (533) 960 07 95 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…