Kategoriler
Proje Haberleri

Kaleli Suites Çeşme satışları devam ediyor

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Yüksek Mimar İbrahim Kaleli tarafından inşa edilmiştir. Kaleli Suites Çeşme konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çeşme konut projesi Ilıca Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi standartların üstünde yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki bina asansörlü, depreme dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daire içleri 1. Sınıf malzeme ve işçilikle donatılmıştır. Dairelerde klima, ankastre set, geniş balkonlar yer almaktadır.

Binanın alt kısmında ticari birimlerle sosyal olanakların artırılması planlanmaktadır. Kaleli Suites Çeşme konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 100 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 23 adet daireye yer verilmiştir.

Kaleli Suites Çeşme Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir Çeşme konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, yaşam başlamıştır.

Kaleli Suites Çeşme nerede yer alıyor?

Konut projesi İzmir’in en özel bölgesi Çeşme’de hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda proje Ilıca’nın tam merkezinde, Ilıca Sahilinin önünde konumlandırılmıştır. Yıldız burnuna 200 m mesafede yer alan proje, Havalimanına 45 dk, Alaçatı ve Çeşme merkeze 5 dakikalık araç mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 276 07 70 ve 0533 960 07 95 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…