Kategoriler
Proje Haberleri

Kalkancı 1 İlkadım sınırlı sayıdaki fırsatlarıyla satışta

Kalkancı 1 İlkadım projesi sakin ve güvenilir bölgede inşa edilen elit bir konut projesidir. Projenin konumu ise Samsun’un İlkadım İlçesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda bu proje Kurdoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.055 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 15 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu projeye dair detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kurdoğlu İnşaat kalitesi ile yaşama geçirilen proje 1.055 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Güvenli ve kullanışlı bir yaşam fırsatı sunan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 15 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede her dairenin araçlarını güvenle park edebilmesi için otopark alanı mevcuttur. Üstelik konutlar ısı yalıtımı açısından kaliteli malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluştuğu için güvenlik açısından son derece önemli bir detay göz önünde bulundurulmuştur. Görüntülü diafon sistemi sayesinde ise, konut sahipleri güvenli bir şekilde kapı kontrolü sağlayabilmektedir. Tüm konutlarda özenle seçilmiş mutfak grupları yer almaktadır. Bunun yanı sıra kullanılan vitrifiye ürünleri, ıslak zeminler ve kapılar kaliteli ve modern biçimde tasarlanmıştır.

Kalkancı 1 İlkadım konumu hakkında

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde yer alan proje Kalkancı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen şehrin en gözde sakin ve elit semtlerinden birinde konumlandırılmıştır. Yakın çevresinde okul, market, alışveriş merkezi, semt pazarı ve cami yer almaktadır.

Kalkancı 1 İlkadım fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki fırsatları ile sahiplerini Kalkancı 1 İlkadım projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 1.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0533 777 83 08, 0542 255 32 53 veya 0533 333 04 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…