Kategoriler
Proje Haberleri

Kalyon Marina Villaları satışları devam ediyor

Kalyon Marina Villaları proje konforlu, estetik ve sağlam yapısı ile kendine ait marinası olan eşsiz bir villa projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Durak Yapı Plus İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 farklı tipte 64 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2, 6 artı 2 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Durak Yapı Plus İnşaat güvencesi ile yükselen projede 7 farklı tipte 64 adet villa yer almaktadır. Üstelik projenin sıra dışı ve fonksiyonel tasarımını, dünyanın önde gelen tasarım ofislerinden Skidmore Owings and Merrill üstlenmiştir. Üstelik söz konusu villalar 5 artı 2, 6 artı 2 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 2 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 459 ile 550 metrekare arasındadır. 6 artı 2 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 589 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 2 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 699 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı spor tesisleri, yeşil alanlar, özel plajında bulunan yelken okulu, yat kulübü ve özel yüzme havuzları bulunmaktadır. Bununla birlikte 1.5 kilometrelik sahil şeridi, marinası ve geniş rekreasyon alanları mevcuttur. Sosyalleşmek isteyenler için geniş olanaklara sahip sosyal tesisler yer almaktadır. Üstelik her villaya özel müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Villalarda kullanışlı yapıda mutfak ve banyo dolapları yer almaktadır.

Kalyon Marina Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Marmara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projenin kendine ait marinası mevcuttur. Ayrıca konutlar West İstanbul Marina’ya sadece yürüyüş mesafesindedir. Bu marina iletişim olanakları, teknik servisleri, spor salonu, yüzme havuzu, restoranları ve sosyal tesisleri ile denizde 600, karada 300 tekneye hizmet etmektedir. Üstelik Türkiye’nin en büyük ve yeterli marinalarından biri olarak kabul edilmektedir. Proje sakinleri ise, bu tesisleri ve limanı istediği kullanım imkanına sahiptir. İstanbul Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 17 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İDO İskeleleri’ne 7 dakika, Taksim’e 30 dakika ve Levent’e 32 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kalyon Marina Villaları projesinde yaşam başlamıştır. Ancak fiyatlar henüz açıklanmamıştır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 543 458 75 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…