Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Kameroğlu Metrohome ile konsept seçenekleri

Beylikdüzü’ne inşa edilecek 14 bloktan oluşan Kameroğlu Metrohome projesinde 1690 konut yer alıyor. Kameroğlu İnşaat’ın gerçekleştirdiği proje 43 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerine kuruluyor.

Projede; kafe ve restoran, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı, açık spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal alanlar bulunuyor.

Özel okulun ve hastanenin de bulunduğu projede, Metrohome Residence, Metrohome Cadde ve Metrohome Suites olmak üzere üç ayrı konsept yer alıyor. 2020 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede yer alan konseptlerin her biri farklı avantajlar sunuyor.

Kameroğlu Metrohome projesinde konsept seçenekleri

28 bin 530 metrekarelik alana sahip Kameroğlu Metrohome Suites konseptinde 809 adet daire ve 79 adet mağaza yer alıyor. 17 kat ve 9 bloktan oluşan Metrohome Suites konseptine özel sosyal alanlar sunuluyor. Projede yer alan her bir dairenin genişliği 61 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

İçinde konser alanının ve bisiklet yolunun da bulunduğu yeşil dokusu ile 1 milyon metrekarelik alana kurulmuş Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne komşu olan bu konsept içerisinde bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı geniş yüzme havuzları, spor salonu ve stüdyoları bulunuyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks daire seçeneklerine sahip bu konseptte üç katlı otopark yer alıyor.

Yaşam Vadisi’ne komşu olup 17 kat ve 5 bloktan oluşan Metrohome Residence konsepti, geniş peyzajlı ortak alana, 884 adet daire ile 46 adet seçkin mağazaya yer açıyor.

İçinde üç katlı otoparkın da barındığı 15 bin 152 metrekarelik bir alana kurulan Metrohome Residence konseptinde 1+1, 2+1 daire tipleriyle 2+1, 3+2, 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Metrohome Cadde konsepti ise alışveriş merkezlerini oluşturuyor. Bu konsept, yeşil alanlarla birlikte 125 adet kafeyi ve mağazayı içinde barındırıyor. Metrohome Cadde konseptinde yer alan kafeler, birbirinden farklı konsepte sahip oluyor.

Konutların fiyatı

1+1 daire tipleri 399.000 TL’den başlarken 4+1 daire tipleri ise 1.437.000 TL’den başlıyor. Daireler, 61 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Projede ödeme seçenekleri

E-5 yakınına inşa edilen proje, yüzde 30 peşin ödeme ile 36 ay boyunca faizsiz ödeme imkânı sunuyor. Ayrıca, yüzde 20 peşin ödeme ile yapılan alışverişlerde kalan konut bedeli üzerinden banka kredisi kullandırılabiliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Önemli etkinliklerin düzenlendiği Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne yakın olan proje, hastanelere, diğer alışveriş merkezlerine, yürüme mesafesinde yer alıyor. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne de yakın olan site, E5 – D100 – TEM otoyollarına ulaşım kolaylığı sağlıyor. Metrobüs, metro, otobüs ve minibüs gibi bütün toplu taşıma istasyonlarının yakınında bulunuyor.

Cumhuriyet Mahallesi, E-5 yanyolu, Dervişoğlu Caddesi, Beylikdüzü/İstanbul açık adresinde bulunan Kameroğlu Metrohome projesinin detaylarına 444 24 63 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.