Kategoriler
Proje Haberleri

Kameroğlu Metrohome Suites Beylikdüzü’nde yükseliyor

Kameroğlu İnşaat firması tarafından İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirilen Kameroğlu Metrohome Suites projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar?  Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Beylikdüzü konut projesi 28 bin 530 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Arsa üzerinde ise toplam 809 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında 79 adet ticari üniteye de yer verilmektedir. 9 adet konut bloğundan meydana gelen projede konut blokları 17 katlı olarak şekilde inşa ediliyor.

Konut projesinde üç katlı otopark, kafe ve restoran, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Bunların dışında ayrıca fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı mevcuttur. Açık spor alanların yer aldığı projede koşu ve yürüyüş parkurları da bir diğer sosyal alanlar arasında yer almaktadır.

Üç farklı konseptten meydana gelen projenin bir etabı Kameroğlu Metrohome Residence, diğer etabı Kameroğlu Metrohome Cadde ve bir diğer etabı da Kameroğlu Metrohome Suites olacak şekildedir. Tüm etaplar birlikte olacak şekilde tasarlandı.

Kameroğlu Metrohome Suites daire özellikleri neler?

Kameroğlu İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje 1 milyon metrekarelik Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne komşudur. Bu etap içerisinde bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı geniş yüzme havuzları, spor salonu ve stüdyoları bulunuyor.

Konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor. Bu etapta üç katlı otopark yer alıyor. Projede yer alan konutları büyüklükleri ise 61 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

İstanbul konut projesi 17 katlı ve 5 konut bloğundan meydana geliyor. Kemeroğlu Metrohome Residence projesinde ise 884 adet konut mevcuttur. Projede konutların dışında ayrıca  46 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler ise 1+1, 2+1 normal daireler ile 2+1, 3+2, 4+1 dubleks dairelerdir.

Metrohome Cadde projesinde ise toplam 125 adet ticari üniteden meydana geliyor. Metrohome Cadde konseptinde yer alan kafeler, birbirinden farklı konsepte sahip oluyor.

Kameroğlu Metrohome Suites fiyatları ne kadar?

138 metrekarelik 2+1 tip daireler 1 milyon 495 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 158 metrekarelik 3+1 tip daireler 1 milyon 805 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 190 metrekare 3+1 tip daireler 2 milyon 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  233 metrekarelik 4+1 tip konutlar ise 2 milyon 790 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne yakın olan proje Yaşam Vadisine 1 dakika mesafesinde yer alıyor. Konut projesi E5 – D100 – TEM otoyollarına ulaşım kolaylığı sağlıyor. Metrobüs, metro, otobüs ve minibüs gibi bütün toplu taşıma istasyonlarının yakınındadır.

Cumhuriyet Mahallesi, E-5 yanyolu, Dervişoğlu Caddesi, Beylikdüzü/İstanbul açık adresinde bulunan Kameroğlu Metrohome Suites projesinin detaylarına 444 24 63 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.