Kategoriler
Proje Haberleri

Kanarya Rezidans Tunalı 0.69 faiz oranıyla satışta

Kanarya Rezidans Tunalı konut projesi F-Z İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olup tüm aşamaları titizlikle yapılmaktadır. Projenin konumu ise Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. 600 metrekareli arazi üzerinde toplam 18 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere farklı konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

F-Z İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 600 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 6 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta ise toplam 18 adet daire yer almaktadır. Aile konseptine uygun olarak tasarlanan bu dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar farklı konut seçenekleri mevcuttur. Bunlar; 1 artı 1 bahçe katı, 2 artı 1 çatı dubleks, 3 artı 1 bahçe katı ve 3 artı 1 çatı dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 54 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır.

Hali hazırda binanın yüzde 70’i tamamlanmış olup Haziran ayının ilk haftalarında teslim edilecektir. Proje, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılmıştır. Üstelik mantar yapı sistemi ile deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca dış özelliklerde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Birinci sınıf işçilik ve özel mimari dekorasyon ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Islak zeminler birinci kalite Çanakkale seramik uygulanacaktır. Mutfak dolapları MDF lam üzeri lake kaplama yapılacaktır. Bunun yanı sıra led ve spot aydınlatmaları mevcuttur.

Kanarya Rezidans Tunalı konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Esatoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde konumlanan projede konutlar yeşil alan manzarasına sahiptir. Kızılay merkeze, meclise, elçiliklere ve hastanelere yürüme mesafesi ile 10 dakika uzaklıktadır. Üstelik cadde üzeri olduğundan toplu taşıma ve dolmuş hattı bina önünden geçmektedir.

Kanarya Rezidans Tunalı fiyatları ne kadar?

Kredilendirme ve tapu faaliyetleri firma tarafından takip edilen Kanarya Rezidans Tunalı projesinde kredilendirme işlemleri Halk Bankası garantörlüğü ile yürütülmektedir. Üstelik 0,69 faiz oranı ve 15 yıl vade ile kredilendirmeye uygun yapıdadır. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL ile 3.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi ise Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(312) 341 60 02 veya 0(532) 737 87 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…