Kategoriler
Proje Haberleri

Kapaklı Yıldızpark Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta

Kapaklı Yıldızpark Konutları projesi güvenli ve kaliteli yapılar inşa eden Can Aras İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 4 blok ve toplam 200 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Can Aras İnşaat imzası taşıyan projede her biri 8 katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda daireler ve iş yerleri olmak üzere toplam 200 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm bloklardaki daireler birinci sınıf inşaat malzemesi kullanılarak tasarlanmıştır. Duşakabin, gömme dolap, şömine, mobilya ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kapaklı Yıldızpark Konutları konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tüm fabrikaların servis güzergahı ve dolmuş durakları bir dakika yürüme mesafededir.

Kapaklı Yıldızpark Konutları fiyatları ne kadar?

Kapaklı Yıldızpark Konutları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Tüm banka kredi ve tapu işlemlerinizi firma tarafından güvenle takip edecektir. Üstelik projedeki daireler takasa açık olup her türlü araç daire takasında değerinde alınmaktadır. Buna göre; 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan dairelerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 924 96 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…