Kategoriler
Proje Haberleri

Karaçalı Mirşah Konakları Dalaman satışları başladı

Karaçalı Mirşah Konakları Dalaman projesi modern tasarımı ve geniş donatı alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mirşah İnşaat & Müteahhitlik tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan akıllı villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, özenle ve titizlikle yapılan işçilik kalitesi ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan akıllı villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 teraslı villaların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde kuvars tezgah, granit evye ve batarya ile ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ile ebeveyn banyoları içerisinde 12 jetli jakuzi mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Kapı ve mutfak dolapları Lake ve aksesuarlar Alman marka blum olarak tercih edilmiştir. Villalar yüksek güvenlikli elektrikli gizli panjurlardan oluşmaktadır. Ayrıca güvenlik kamera kayıtları mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Karaçalı Mirşah Konakları Dalaman konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Karaçalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı, sağlık ocağı, cami ve okullar bulunmaktadır. Havaalanına yakın mesafede yer almaktadır.

Karaçalı Mirşah Konakları Dalaman projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 teraslı villaların fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Ağustos 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 692 62 62 veya 0 (539) 271 71 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…