Kategoriler
Proje Haberleri

Karaçalı Sitesi avantajlı fiyatlarla satışta

Karaçalı Sitesi projesi müstakil villa konsepti ile modern bir yaşam fırsatı sunuyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Tan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tan İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 2 katlı müstakil villalar yer almaktadır. Dubleks yapıdaki bu villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte müstakil bahçe girişine sahip olan bu villaların her birinin kendine ait bahçe alanı yer almaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtım bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların alt katında salon, mutfak ve tuvalet bulunmaktadır. Üst katında ise 2 adet yatak odası, ortak kullanım banyo ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, duşakabin, Hilton lavabo, şofben, vestiyer ve mobilya gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Karaçalı Sitesi konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Karaçalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi bir konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Üstelik havaalanına yakın bir mesafede yer almaktadır.

Karaçalı Sitesi fiyatları ne kadar?

Karaçalı Sitesi projesinde avantajlı satışlar yapılmakta olup fiyatta pazarlık payı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra araç takası yapılabilmektedir. Brüt 125 metrekare olan 2 artı 1 dubleks villaların fiyatı 3.925.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (252) 282 48 01 veya 0 (537) 619 01 22 telefon nunmarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…