Kategoriler
Toki Haberleri

Karaman Kazımkarabekir Toki kura sonuçları 2022

İlk Evim İlk Evim projesi kapsamında satışa sunulan konutlarda başvuru süresi sona ermiştir. Böylece sıra başvurunlar için hak sahipliği kura çekilişine gelmiştir. Toplu konut projelerinde kura çekilişleri 07 Kasım 2022 tarihi itibarı ile başlamıştır.  1.5 ay gibi kısa bir sürede 8 milyon civarında projedeki konutlara başvurular yapılmıştır. Yapılan başvuruların toplam 5 milyon 135 bin 324 tanesi ise geçerli olmuştur. Başvurular ise 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermiştir. Bu kapsamda Karaman, Kazımkarabekir’de kura çekilişi için çalışmalara başlamıştır. Toplu konut projesi Karaman İli, Kazımkarabekir İlçesi’nde yer almaktadır. Karaman Kazımkarabekir Toki kura sonuçları 2022 canlı yayın ile yapılan çekilişle belli olacaktır.

Kuralar ne zaman çekilecek?

Karaman Kazımkarabekir Toki Evleri projesi toplam 216 adet evden meydana gelmektedir. 216 adet konutun kura çekilişi ise 01 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu kura çekilişi hak sahipliği belirleme kurasıdır. Kura çekilişi saat olarak ise 01 Aralık 2022 tarihinde Perşembe günü sabah saat 13:00’da yapılmıştır..

Kura çekilişi nerede yapılacak?

81 ilde toplam 250 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye başlamıştır. Bu kapsamda Karaman İli, Kazımkarabekir İlçesi’nde yer alan toplu konut projesinde kuralar çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi ise Karaman Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi ise noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirilmiştir. Hak Sahibi Belirleme Kurası noter huzurunda ve idare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir.

Karaman Kazımkarabekir Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. Bu evlerin büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar evlerini borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Karaman Kazımkarabekir Toki kura sonuçları 2022

216 adet konutun kura çekilişi 01 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi saat 13:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Karaman Kazımkarabekir kuraları çekildikten sonra ise Karaman Akçaşehir ayrıca Merkez toplu konut projelerinin kura çekilişi yapılacaktır. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kura çekilişini vakti geldiğinde buradan canlı olarak buradan izleyebilirsiniz.

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…