Kategoriler
Proje Haberleri

Karataş Premium yüzde 50 peşinat kampanyasıyla satışta

Karataş Premium projesi sağladığı 3’e çeyrek kala konsepti ile sürdürülebilir konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Ev Center İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.175 metrekarelik arsa alanı üzerinde 40 adet daire ve 11 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler ise 2,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ev Center İnşaat imzası taşıyan proje 9.175 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 10 katlı tek blok üzerinde toplam 40 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte proje kapsamında 1.200 metrekarelik alan üzerinde toplam 11 adet ticari ünite yer almaktadır. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 2,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bina özellikleri içerisinde fiber internet, intercom sistemi, kablo TV ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Dış özellikler ve teknik detaylar içerisinde asansör, kapıcı, yangın merdiveni, arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, paratoner ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. 3’e çeyrek kala konseptinde 30 metrekarelik mutfak ve yaşam alanı ile buna ek olarak 22 metrekarelik yeşil balkon yer almaktadır. Bu özellikleri ile günlük hayatın merkezi konumunda olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca söz konusu projenin diğer bir özelliği ise yatak odası ve çocuk odasında kişisel banyo yer almaktadır. Çamaşır odası, vestiyer, Hilton lavabo, spot aydınlatma ve duvar kağıdı uygulaması gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra zeminlere laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Karataş Premium konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Bülbülzade Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu ilçenin tam merkezinde ve günlük hayatın bütün imkanlarına kolaylıkla erişilebilen bir konumda yer almaktadır. Üstelik konutlar panoramik şehir manzarasına sahiptir. Şahinbey kapalı spor salonu karşısında bulunan proje tramvaya 100 metre mesafede yer almaktadır.

Karataş Premium fiyatları ne kadar?

Karataş Premium projesinde yüzde 50 peşinat kampanyası bulunmaktadır. Brüt 150 metrekare olan 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL ile 2.100.000 TL arasında değişmektedir. Daire fiyatları yüzde 50 peşinat alınması halinde geçerlidir. Ayrıca yüzde 50’ye ek sözleşme esnasında ödenen her 150.000 TL’ye daire fiyatı üzerinden yüzde 1 iskonto yapılacaktır. Proje teslimi ise 30 Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (342) 999 60 04 veya 0 (532) 670 30 27 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…