Kategoriler
Proje Haberleri

Kargılı Rezidans nerede

Kastamonu ilinin Merkez bölgesinde Kargılı Rezidans projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Kargılı İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje dikey bir mimari anlayış benimsiyor. Proje, modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Kargılı Rezidans projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Projede yer alan bloğun alt katında dükkanlar barındıran proje, böylelikle bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa edilmiş oluyor. Tek bloktan meydana geldiğini belirttiğimiz proje on dört katlı olarak tasarlanmış durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Kastamonu ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılmakta olduğunu belirttiğimiz proje, İnönü Mahallesi, Halit Rıfat Paşa Caddesi, No:6’da konumlandırılmış durumda.

Projede bulunan dairelerin özellikleri neler?

Kargılı Rezidans projesinde yer alan konutların tümü tek bir tipten meydana geliyor. Bahsi geçen konutların tümü 2+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 80 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Dairelerin tümünde balkon bulunuyor. Site çevresindeki peyzaj alanları ile dikkat çeke projede asansör mevcut. Aynı zamanda projedeki konutlar için merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde açık mutfak bulunuyor.

Kargılı Rezidans projesindeki konutların fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede tek tipte konutlar bulunsa da fiyatlar iki farklı seçenekten başlıyor. Projede bulunan 2+1 tipteki konutlar 200 bin TL ve 210 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Site sakinleri için sosyal alanların yanı sıra açık ve kapalı otopark da bulunuyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Kargılı Rezidans projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz veya konutlar ile ilgili soru sormak isterseniz 0366 214 77 77 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.