Kategoriler
Proje Haberleri

Karmall Kule projesinde yaşam başladı

Karmall Kule modern mimari yapısı ile dikkat çeken rezidans projesidir. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karmall Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 27 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 280 adet modern yapıda daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karmall Gayrimenkul güvencesi ile hayata geçirilen projede 27 katlı tek blok yükselmektedir. Blokta ise 280 adet modern yapıda daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje kapsamında konutların haricinde ticari üniteler de yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Karmall Kule konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. D-100 Kuzey Yanyol Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca proje konumu itibariyle tüm lokasyonlara yakın mesafede yer almaktadır.

Karmall Kule projesinde 3 farklı tipte daire seçenekleri mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin fiyatları konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 216 472 87 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…