Kategoriler
Proje Haberleri

Karmar Sakura yakında satışa çıkıyor

Karmar Sakura projesi geniş kullanım alanlarına sahip aile konsepti ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje  Karmar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 241 adet daire ve 57 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karmar İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje aileleri hedef alan konsepti ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında 241 adet daire ve 57 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117,76 ile 122,88 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150,76 metrekare olmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190,50 ile 192,31 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde ferah yeşil alanlar ve oturma alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bu sayede yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Projede lavabolarda kullanılan gri sular arıtılarak yeniden klozetlerde kullanıma sunulmaktadır. Ayrıca yağmur suları toplanarak bahçe sulamasına yönlendiriliyor.  Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odasında ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Karmar Sakura nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, 15 Temmuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cami Yolu Caddesi üzerinde yer almaktadır. Üstelik yapımı devam eden Havaalanı-Metro hattına 200 metre mesafede yer almaktadır.

Karmar Sakura fiyatları ne kadar?

Karmar Sakura projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ancak konutların fiyatları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde tüm detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 37 15 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…