Kategoriler
Proje Haberleri

Karpay Whitecity Konakları satışları başladı

Karpay Whitecity Konakları projesi birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı kaliteli ve kazançlı daireleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Karpay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karpay İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı dikkat çeken bir mimariye sahip bina yükselmektedir. Şık tasarımlı bu binada 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 99 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 78 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Şık ve kullanışlı led spot ve dekoratif ışıklandırma mevcuttur. Duşakabin, PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Karpay Whitecity Konakları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Köseköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumu ile öne çıkan proje Kocaeli’nin yatırım ve yaşam alanı olarak en çok tercih edilen bölgesinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra keyifli vakit geçirilecek sosyal alanlara ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesindedir.

Karpay Whitecity Konakları fiyatları ne kadar?

Karpay Whitecity Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 99 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.520.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0541 376 1281 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…