Kategoriler
Toki Haberleri

Kars Merkez Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kars İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Kars Merkez Toki Evleri projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. Kura çekilişinin ardından Kars Merkez Toki kura sonuçları açıklanacak. Kura sonuçları açıklandıktan hemen sonra ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubunu konut sahibi yapmak için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Ardahan, Göle’de inşa edilmesi planlanan Kars Merkez Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilecek. Projede toplam 300 adet konut yer alacak.

Kars Merkez Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı konut tipine yer verilecek. Projede yer alan dairelerin alanları ise ihale yapıldıktan sonra netlik kazanacak. Projede yer alan konutların 210 tanesi 2+1 tip evlerden meydana geliyor. Dairelerin 90 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 210 adet 2+1 konutlara toplam 160 kişi başvuruda bulundu. Başvuruların 1 tanesi Şehit Ailesi kategorisinden, 15 tanesi Engelli kategorisinden, 144 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı. 

Projede yer alan 90 adet 3+1 tip dairelere toplam 245 kişi başvuruda bulundu. Başvuruların 2 tanesi Şehit Ailesi kategorisinden, 12 tanesi Engelli kategorisinden, 130 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı.

Kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Kars Merkez Toki Konutları projesinde kura çekilişi 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Toplam 300 adet dairenin kura çekilişi yapılacak olan proje 100 bin toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi 25 Haziran 2020 tarihinde Perşembe günü Saat: 15:00’da yapıldı.

Kars Merkez Toki kura sonuçları

Toplamda 300 adet evin yer aldığı toplu konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Kars İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Kars Toki Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.