Kategoriler
Proje Haberleri

Kars Vadi Konakları son 7 daire hemen teslim

Kars Vadi Konakları projesi şehrin en güzel lokasyonunda eşsiz yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Bozkat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 6.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve 80 adet A Plus daire mevcuttur. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bozkat Yapı firması güvencesi ile tasarlanan proje 6.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 80 adet A Plus daireler yer almaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 156 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 daireler brüt 186 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Bununla birlikte sitede ağaç ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bloklardaki tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çimstone tezgah, ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Renkli Pimapen pencereler ve cam balkonlar ile birlikte asma tavan ve spot led aydınlatmalar dikkat çekmektedir.

Kars Vadi Konakları konumu hakkında

Merkezi konumu ile dikkat çeken proje, Kars’ın Merkez İlçesi Şehitler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kars Vadi Konakları fiyatları ne kadardır?

Kars Vadi Konakları projesinde kalan son 7 daire avantajlı fırsatlarla sahiplerini bekliyor. Söz konusu projedeki fiyatlar bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.095.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 507 12 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…