Kategoriler
Proje Haberleri

Karşıyaka Konutları Karabük yakında teslim ediliyor

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Bostanbükü Köyü’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Cebir Group firması tarafından inşa edilmiştir. Karşıyaka Konutları Karabük konut projesinde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Sagranbolu konut projesi Bostanbükü Köyü’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 9 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje sahip olduğu zengin sosyal olanakları, lüks döşenmiş daireleri ile de ön plana çıkmaktadır. Geniş bir alana sahip olan proje kapsamında ayrıca spor alanları, yüzme havuzları, dinlenme alanları, peyzaj alanları gibi daha pek çok olanağa yer verilmiştir.

Konut projesi kapsamında kamera sistemi, otopark, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklarda yer almaktadır. Karşıyaka Konutları Karabük konut projesinde yaşam başlamak üzere olup üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 145 metrekare ile 255 metrekare arasında değişmektedir. Projede ince işlerin yapımına devam edilmektedir.

Karşıyaka Konutları Karabük fiyatları ne kadar?

Safranbolu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 145 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 385 bin TL,

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 480 bin TL,

4+1, brüt 255 metrekare büyüklüğündeki daireler 790 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satın alımlarında 2 adet dükkana da hissedar oluyorsunuz. Bu dükkanların satımı durumunda sizlere belli miktarda geri ödemeler sağlanmaktadır.

Karşıyaka Konutları Karabük nerede yer alıyor?

Konut projesi Safranbolu, Bostanbükü Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca  üniversiteye 900 metre yürüme mesafesinde yer alan proje sağlık kurumları, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, ulaşım noktaları gibi alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0372 623 24 04 ve 0546 542 64 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…