Kategoriler
Proje Haberleri

Kartal Vadi Aybastı cazip fiyat avantajlarıyla satışta

Kartal Vadi Aybastı projesi Ordu’nun Aybastı İlçesi’nde merkezi bir lokasyonda, kazançlı bir yatırıma sahiplerini bekliyor. Bahsi geçen proje Kartal İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 11 adet premium daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aybastı’nın markalı konut imalatçısı Kartal İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 5 katlı tek blok yükselmektedir. Blokta toplam 11 adet premium daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 40 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Country mutfak ve granit tezgah, birinci sınıf Amerikan oda kapıları, gömme rezervuar, aynalı ve raflı banyo dolabı ile PVC doğrama gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra banyo ve tuvalette granit zemin uygulaması ve diğer odalarda parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kartal Vadi Aybastı konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Aybastı İlçesi Esenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cami Düzü mevkiinde konumlanan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik belediye, okullar bölgesi, sağlık kurumları ve park alanları yakın mesafede yer almaktadır.

Kartal Vadi Aybastı fiyatları ne kadar?

2023’te teslimlerinin gerçekleşeceği Kartal Vadi Aybastı projesinde banka kredisine uygun cazip fiyat avantajları mevcuttur. Brüt 50 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2017 model ve üstü, hatasız araçlar ile takas uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 714 03 23 veya 0 (533) 461 20 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…