Kategoriler
Emlak Haberleri

Kartal Wings ön talep topluyor

Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd. ortaklığı tarafından İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Kartal’da hayata geçirilen Kartal Wings İstanbul projesinde ön talep toplama süreci başladı.

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kartal Wings İstanbul projesi 3 blokta toplam 278 adet daire ve 9 adet ticari üniteden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire olmak üzere beş farklı tip daire seçeneklerinin yer aldığı Kartal Wings projesinde daire büyüklükleri ise 71.97 metrekare ile 162.81 metrekare arasında değişiyor.

8 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak ayrılmış olan Kartal Wings Evleri’nde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, cafe, 2 sauna, 2 Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor.

Kartal Wings İstanbul projesi konum olarak Pendik Marina’ya 6 km, sahil yoluna 2 km, metro istasyonuna 2 km, Sabiha Gökçen havalimanına 17 km mesafede yer alıyor.

Tel: 444 39 82

Tasinmazhaber.Com