Kategoriler
Toki Haberleri

Kastamonu Merkez Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Merkez İlçesi’nde ihalesi yapılarak hayata geçirilecek olan Kastamonu Merkez Toki Konutları projesinde kuralar bugün çekiliyor. Kastamonu Merkez Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kastamonu Merkez Toki Evleri projesinde toplam 400 adet konuta yer veriliyor. 400 adet konutun kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Kastamonu İli, Merkez İlçesi’nde inşa edilecek olan Kastamonu Merkez Toki Evleri projesinin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Kastamonu Merkez Toki Konutları projesinde bulunan 400 adet konutun kura çekilişi 10 Haziran 2020 tarihinde Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Kastamonu Merkez Toki kura sonuçları belli olacak. Kura çekilişi noter huzurunda olup 10 Haziran 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 10:00’da başlayacak.

Kastamonu Merkez Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan bu dairelerden 280 tanesi 2+1 dairelerden meydana geliyor. Geri kalan 120 adet daire ise 3+1 dairelerden meydana geliyor. 400 konutluk projedeki 2+1 tip dairelere toplam 2 bin 562 kişi başvuruda bulundu. 3+1 tip dairelere ise toplam 3 bin 54 kişi başvuruda bulundu.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Kastamonu Merkez Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Kastamonu Merkez Toki Evleri projesinden konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Kastamonu Merkez Toki kura sonuçları

Kastamonu İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projenin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.