Kategoriler
Proje Haberleri

Kav Konut Yıldız Rezidans esnek ödeme planlarıyla satışta

Kav Konut Yıldız Rezidans projesi zengin sosyal alanları ve site yönetim hizmetleri ile gerçek bir rezidans yaşamı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kav Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan tek blok üzerinde toplam 64 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kav Konut A.Ş. güvencesi ile tasarlanan rezidans proje kapsamında 6 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta toplam 64 adet daire yer almaktadır. Daireler ise normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 54 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 127 ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında 7/24 telefona entegre kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna ve şok duşu gibi spa alanları, Fitness salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik çift asansör, iş merkezleri, resepsyion-concierge hizmeti, house keeping, çamaşır yıkama, ütüleme, kuru temizleme hizmetleri ile 5 yıldızlı otel konforu sağlamaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Beyaz eşya, mobilya, şofben, vestiyer, spot aydınlatma ve fiber internet gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kav Konut Yıldız Rezidans konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Yeşilova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Kandıra Yolu üzerine, Şehir Hastanesi, Kocaeli Üniversitesine yakın mesafededir. Üstelik alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına, hastaneler ve İzmit kandıra otoban gişelerine kolay ulaşıma sahiptir.

Kav Konut Yıldız Rezidans fiyatları ne kadar?

Kav Konut Yıldız Rezidans projesinde kişiye özel oluşturulan esnek ödeme planları mevcuttur. Bununla birlikte araç takası değerlendirilmektedir. Brüt 54 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.117.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 127 ile 172 metrekare arasında olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.096.600 TL ile 2.500.968 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 333 00 21 ve 0532 058 00 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…