Kategoriler
Proje Haberleri

Kavakoğlu Blue Life satışları devam ediyor

Kavakoğlu Blue Life projesi sağlam yapıları ile dikkat çeken Kavakoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 3 katlı yatay mimari olarak tasarlanan blokta 3 artı 1 konut tipleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kavakoğlu Yapı güvencesi ile tasarlanan projede yatay mimari anlayışı ile inşa edilen 3 katlı modern yapıda bir blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 117 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde peyzaj düzenlemesi ve oturma alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolapları MDF gövde kapaklar membran veya akrilik olarak tasarlanmıştır. Salon, antre, mutfak ve yatak odasında tavan uygulaması yapılmaktadır. Her dairede 15 metrekarelik balkon alanı yer almaktadır. Bunun yanı sıra zeminlerde granit uygulaması yapılmaktadır.

Kavakoğlu Blue Life konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Şeker Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İlçe merkezine yakında mesafede yükselen proje Çevre Yolu Caddesi üzerinde konumlandırılmıştır. Ayrıca anayol üzerindeki konumu dolayısıyla pek çok lokasyona kolay ulaşıma sahiptir. Çevresinde Köprübaşı Camii, zincir marketler, eğitim kurumları, Boyner Outlet AVM ve sağlık kurumları yer almaktadır.

Kavakoğlu Blue Life fiyatları ne kadar?

Kavakoğlu Blue Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 498 96 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…