Kategoriler
Proje Haberleri

Kavakoğlu Paradise Life satışları başladı

Kavakoğlu Paradise Life projesi birinci sınıf malzeme kalitesi ile lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje güvenli ve sağlam yapılar inşa eden Kavakoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan 3 adet binada 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kavakoğlu Yapı firması tarafından geliştirilen projede her biri 3 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Proje kapsamındaki bir binanın siteden bağımsız girişi bulunmaktadır. Her katında ise birer daire olmak üzere toplam 3 daire yer almaktadır. Üstelik bu binadaki 3 daire birden alınarak müstakil olarak kullanılabilmektedir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde yeşil alanlar ve kamelyalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede 2 adet banyo yer almakla birlikte ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Kavakoğlu Paradise Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik anayola olan cephesi ile pek çok lokasyona kolay ulaşım sağlanabilmektedir.

Kavakoğlu Paradise Life projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.975.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 498 96 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…