Kategoriler
Proje Haberleri

Kavallar Yaşam Kent satışları devam ediyor

Kavallar Yaşam Kent projesi huzurlu bir ortamda, güvenli bir site içerisinde sahiplerini bekliyor. Bartın’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje YTN İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 3 blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

YTN İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede, dört tarafı açık havadar ve birbirini kesmeyen bloklar yer almaktadır. Site içerisinde yükselen 3 adet konut bloğunun her biri dörder katlı olarak tasarlanmıştır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 110 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Her dairenin araçlarını park edebilmesi için belirli sayıda kapalı otopark ile açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca özel kapalı garajlar tapuya eklentili olup haricen fiyat farkı ödemek sureti ile sahip olunabilmektedir. Site içerisinde yeşil alanlar, oturma alanları, spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Projedeki tüm konutlar birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilikle inşa edilmektedir. Konutların giriş kapıları birinci kalite, yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. İç kapılar ise birinci sınıf Amerikan Panel ve lake boyalı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca salon ve mutfak kapıları camlı ve çitalı olarak tasarlanmıştır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almakla birlikte gövde MDF lam, kapaklar parlak beyaz highgloss ve tezgah granit kaplanacaktır. Tuvalet, banyo zeminleri seramik ve duvar fayanslarında birinci sınıf Ege Seramik veya Kütahya Seramik kullanılacaktır. Salon ve odalara capron üzerine laminat parke döşemesi yapılmaktadır. Bunun yanı sıra teras, balkon zemin döşemesinde birinci sınıf kaymaz Ege Seramik veya Kütahya Seramik kullanılacaktır.

Kavallar Yaşam Kent konumu hakkında

Bartın’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Aladağ Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kavallar mevkiinde DSİ’nin hemen yanında, Kadın Doğum Hastanesi’nin alt tarafında konumlandırılmıştır. Üstelik merkezi konumda yükselen projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, hastane, okul ve polis merkezi bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kavallar Yaşam Kent fiyatları ne kadar?

Kavallar Yaşam Kent projesinde toptan satış fırsatı ile son daireler satışa sunulmuştur. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.350.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL ile 3.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 320 93 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…