Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kayalar Tower hemen teslim 1+1 daireler

Kayalar Tower konut projesi Ankara Etimesgut bölgesinde Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzasıyla alıcılarını beklemekte. Projenin sahip olduğu 6 bin 740 metrelik arazi üzerinde aynı zamanda sizleri 23 dükkan karşılıyor. Banka kredisine uyumlu konut projesinden hemen teslim ile ev sahibi olmak için vakit kaybetmeyin.

Kayalar Tower proje özellikleri

Toplamda 115 dairenin ve 23 adet ticari ünitelerin sizleri beklediği alanda daire seçenekleri 1+1 olarak belirlenmiştir. Daha çok bekarlar için tasarlanmış dairelerin boyutları 53 metrekare büyüklüğe sahip. Projede yer alan daire içlerindeki ocak, fırın ve davlumbazlar anahtar teslimi ile sizlerin olacak.

Etimesgut’un ilk rezidans projesi olarak hayata geçirilen Kayalar Tower, bölgeye yenilikler kazandırmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda yatırım amaçlı sahip olabileceğiniz konutlar, Etimesgut ilçesinin en nezih bölgesinde sizleri bekliyor. Projedeki tüm daireler 1+1 olmakla birlikte kirası yalnızca 1.000 TL ile başlamaktadır. Projenin işletimi ise ilk 5 yıl firma tarafından üstleniliyor.

Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede site içleri her türlü isteğe cevap vermektedir. Kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi sağlıklı yaşamı ayaklarınızın altına seriyor. Ayrıca açık otopark sayesinde hiçbir araç dışarıda kalmayacak, kameralı güvenlik sistemlerinin desteklendiği güvenlik hizmetiyle güven dolu bir yaşam sağlayacaksınız.

Bina içlerinde yer alan su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve güler yüzlü resepsiyon hizmetleri sayesinde acil durumlarla başa çıkabilirsiniz. Daire içlerinde ankastre beyaz eşyalar tapu ile birlikte sizlere teslim edilecektir. Merkezi ısıtma sisteminden yararlanan bölge ısı pay ölçer kullanmaktadır. Duşakabinin bulunduğu banyolara aynı zamanda yeni tip rezidanslara uygun balkonlar bulunuyor.

Projenin sahip olduğu ulaşım imkanları

Kayalar Tower, Eryaman bölgesinin en bilindik alışveriş merkezi Optimum AVM’ye yalnızca 2,5 kilometre mesafededir. Başkent Üniversitesi’ne ise 7 kilometrelik bir mesafe ile öğrencilerin yaşam alanı olmaya müsait bir yapısı bulunuyor. Ümitköy bölgesinin en bilinen alışveriş merkezi Gordion AVM’ye ise yalnızca 11 kilometre yer almaktadır.

Projede yer alan daire fiyatları

Kayalar Tower konut projesinde yer alan 1+1 daireler satış fiyatını 150 bin ila 180 bin TL arasında değiştirmektedir. Yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir.

İletişim: 0312 245 66 70