Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Asel Park sınırlı sayıdaki daireleri satışta

Kayapa Asel Park bölgenin hızla gelişen konumunda yükselen modern yapıda bir konut projesidir. Projenin konumu ise Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karnur İnşaat kalitesi ve güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat imzası taşıyan proje çerçevesinde her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 33 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Modern yaşam alanları ile dikkat çeken projede eğlenceli sosyal faaliyet alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede 2 adet banyo bulunmakla birlikte ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Kayapa Asel Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın hızlı gelişen bölgesi olan Kayapa pek çok lokasyona yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir.

Kayapa Asel Park projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare olan sınırlı sayıdaki 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 256 08 00, 0 (224) 444 85 16 veya 0 (549) 529 19 19 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…