Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Bahçe lansmana özel fiyatlarla satışta

Kayapa Bahçe projesi “alçak katlı yapılar” tasarım felsefesi ile yola çıkan Kaşmer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Üstelik bu proje Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. 5.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve 27 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler ise 3 artı 1 bahçeli, arakat ve dubleks daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Prestijli yapıdaki bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kaşmer İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5.100 metrekarelik eğimli bir arazi üzerinde konumlandırılmıştır. Ayrıca bu proje doğal eğimleriyle zengin mekanlar elde etmeye olanak vererek, bölgenin son yıllardaki kentsel dönüşümüne nitelikli konutları, sosyal alanları ve özgün peyzajıyla önemli katkılarda bulunacaktır. Proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 27 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 bahçeli, arakat ve dubleks daireler ile 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçeli ve arakat dairelerin büyüklüğü brüt 166 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Aynı zamanda 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 216 metrekare olmaktadır.

Tasarımın öncelikli kriterleri arasında kullanıcıların mahremiyetini korumak için kişisel alanlar sunmak yer almaktadır. Ayrıca, yeşil dokuya öncelik verilerek özel bahçeler ile daireler arasında açık alanlar oluşturulmuştur. Farklı daire tipleri ile alternatifli yaşam alanları oluşturulması da tasarımın bir diğer hedefi arasındadır. Bunun yanı sıra, sosyalleşmenin önemine vurgu yapılarak, ortak alanlar, oyun alanları ve ihtiyaçlara cevap veren dinamikleri barındıran sosyal tesislerin yaratılması hedeflenmiştir. Proje içerisinde hem güvenli hem de keyifli bir yaşam alanı sunulmaktadır. Sitede her zaman güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınız için park alanı da mevcuttur. Bunun yanı sıra, açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi birçok sosyal faaliyet alanı da projede yer almaktadır. Bu sosyal tesisler sayesinde, sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürdürmeniz mümkündür.

Kayapa Bahçe konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Kayapa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Çevresindeki olanaklarla konforlu bir yaşam sunan bu bölgede alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok olanak bulunmaktadır. Aynı zamanda, sağlık kurumları da oldukça yakın mesafededir. Hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi çeşitli sağlık kurumlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Kayapa Bahçe fiyatları ne kadar?

Kayapa Bahçe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Yüzde 75 peşin, kalanı ise 0 faiz 5 taksit ödeme seçeneği mevcuttur. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL ile 3.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 271 74 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…