Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Oran Park lansmana özel fiyatlarla satışta

Kayapa Oran Park projesi ferah kullanım alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karnur İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 26 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karnur İnşaat kalite ve güvencesiyle tasarlanan projede her biri 5 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 26 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 112 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, fiber internet, PVC pencere ve spot aydınlatma gibi pek çok donanım yer almaktadır. Ön ve arka olmak üzere 2 adet balkon mevcuttur.

Kayapa Oran Park konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Kayapa’da yer alan proje huzurlu, şehrin gürültüsünden uzak bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Kayapa Oran Park fiyatları ne kadar?

Kayapa Oran Park projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Ayrıca projede fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0549 529 19 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…