Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapark Evleri Kayapa 2 satışları devam ediyor

Kayapark Evleri Kayapa 2 projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde en değerli ve en donanımlı projesi olma özelliği taşımaktadır. Bahsi geçen proje Ban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Kayapark 1. ve 2. Etap projeleri ile sahiplerini bekleyen proje doğanın ve yemyeşil alanların olduğu özel bir projedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kayapark 1. ve 2. Etap projeleri ile bulunduğu bölgenin en ferah, kaliteli ve en donanımlı butik konsepte sahip olma özelliğini taşımaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yaklaşık yüzde 60’ı yeşil alana sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, basketbol sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis yer almaktadır.

Yeni nesil kendinden izolasyonlu duvar bloğu ile isi ve ses yalıtımı bulunmaktadır. PVC’de konfor cam sistemi sayesinde güneş ısısı girişini yüzde 40 azaltmaktadır. Ayrıca içerideki ısı dengesini korumayı sağlamaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile konutlar telefon ve tabletten yönetilebilmektedir. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her daireye multi klima tesisat sistemi yapılmaktadır. Ebeveyn banyosu ile birlikte 2 adet banyo, duşakabin, ankastre üçlü mutfak seti, akrilik mutfak dolapları, portmanto, banyo ve yüklük dolapları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bahçe katında bulunan dairelerin kendine ait 20 metrekare yasal bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Üstelik çatı dubleks dairelerde 30 metrekare teras alanı bulunmaktadır.

Kayapark Evleri Kayapa 2 konumu ve fiyatları hakkında

Projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje doğanın ve yemyeşil bir alan içerisinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Kayapark Evleri Kayapa 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2. Etap projesinde son dubleks daireler sahiplerini bekliyor. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 331 50 50 veya 0 (541) 331 55 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz

Diğer proje haberleri için tıklayınız…