Kategoriler
Proje Haberleri

Kayaş Park Kayapa hemen teslim

Kayaş Park Kayapa projesinde oturma izinleri alınmış olup yaşam başlamıştır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Kayaş Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kayaş Yapı İnşaat firması ayrıcalığı ile geliştirilen proje kapsamında her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 30 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 20 tanesi 2 artı 1, 10 tanesi ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 800 metrekarelik açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte kapalı otopark alanı da bulunmaktadır.

Projenin 1.530 metrekarelik bir bölümü peyzaj alanlarına ayrılmasıyla sitenin yüzde 70’ini yeşil alanlar oluşturmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde otomatik peyzaj sulama sistemleri ve 8 kişilik tam güvenlikli asansör sistemleri yer almaktadır. Tüm bloklarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm oda ve balkonlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde lake iç kapılar, tüm odalarda ışık bandı uygulaması, banyo spotları, portmanto dolabı, özel kaplamalı mutfak dolapları ve özel banyo dolapları yer almaktadır. Bunun yanı sıra salonlar ve odalarda derzli laminant parke uygulaması yapılmaktadır.

Kayaş Park Kayapa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Görükle merkeze 8 dakika uzaklık olan proje, İzmir yoluna 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Bursa Şehir Hastanesi’ne 12 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Kayaş Park Kayapa fiyatları ne kadar?

Hemen teslim durumundaki Kayaş Park Kayapa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 139 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL ile 2.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 180 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL ile 2.900.000 TL arasında değişmektedir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 666 23 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…