Kategoriler
Proje Haberleri

Kaynaşlı Konakları sınırlı daireleriyle satışta

Kaynaşlı Konakları projesi Şaheser Grup tarafından hayata geçirilen ve bölgenin en prestijli konut projesidir. Projenin konumu Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde yer almaktadır. 12 dönüm arazi üzerinde 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şaheser Grup İnşaat firması ile tasarlanan proje 12 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her dairenin kendine ait otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yeşil peyzaj, buhar odaları, kütüphane, kamelyalar ve mescit bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, yeşillikler arasında muhteşem havuz ve özel peyzaj alanına sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede Arçelik marka 32. sınıf doğa dostu gaz, klima döşenmiştir. Dörtlü ankastre mutfak seti, bulaşık makinesi mevcuttur. Birinci sınıf duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra 32. sınıf derzli 8 mm laminant parke uygulaması yapılmaktadır.

Kaynaşlı Konakları konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Karaçalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje her ayrıntısıyla kendinizi özel hissedeceğiniz nezih komşuların oturduğu yeşille bir arada yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik proje kurulduğu ova üzerinde doğa ile içe içe konumdadır. Muhitinde market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kaynaşlı Konakları fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki daireleri ile sahiplerini bekleyen Kaynaşlı Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar mevcuttur. Brüt 120 ile 125 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL ile 1.375.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 806 42 81 veya 0 (549) 487 86 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…