Kategoriler
Toki Haberleri

Kayseri Merkez Toki Müstakil Arsa kura sonuçları belli oluyor

Kayseri Merkez Toki Müstakil Arsa kura sonuçları belli oluyor. Kayseri Merkez TOKİ Müstakil Arsa Projesi’nin hak sahipliği kura çekilişi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu proje, Türkiye genelinde 1 milyon arsa satışı kampanyası kapsamında hayata geçirilen bir projedir. Kayseri İli, Merkez İlçesi’nde bulunan proje, toplam 1.650 müstakil arsa ve müşterek arsalar içermektedir.

Başvuruların başlangıç tarihi 10 Ekim 2022 olarak belirlenmiş ve son başvuru tarihi ise 07 Kasım 2022 olarak ilan edilmiştir. Toplamda 1 milyon 177 bin 56 vatandaşın başvuruda bulunduğu projede, müstakil arsa için 956 bin 79 başvuru ve müşterek arsa için 220 bin 977 başvuru yapılmıştır.

Kura çekilişleri 06 Mart 2023 tarihinde başlamıştı ancak meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ara verilmişti. Bu nedenle, hak sahipliği kura çekilişi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Kayseri Merkez TOKİ Müstakil Arsa Projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, inşaat süreci iki yıl içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Kura çekilişi sonrasında projenin inşaatına başlanacaktır.

Kayseri Merkez TOKİ Müstakil Arsa Projesi, Türkiye genelindeki 1 milyon arsa satışı kampanyası kapsamında yer almaktadır. 1.650 müstakil arsa ve müşterek arsalar içeren bu proje için hak sahipliği kura çekilişi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Kayseri Merkez Müstakil Arsa kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Kayseri Merkez İlk Evim Müstakil Arsa projesi, 1.650 müstakil arsa ve müşterek arsalar içermektedir. Müstakil arsa sahipleri için hak sahibi kura çekilişi, 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi, proje sahibi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Ayrıca, müstakil arsa projesindeki arsaların haklarının belirlenmesi için yapılacak olan kura çekilişi de canlı yayın ile gerçekleştirilecektir. Kura çekilişinin başlama saati 10:00’da belirlenmiştir.

Kayseri Merkez Toki Müstakil Arsa kura sonuçları

Kayseri’deki toplu konut projesinde, müstakil arsaların hak sahipleri belirlemek için kura çekimi yapılacaktır. Kura çekilişi, 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek ve canlı olarak Youtube üzerinden yayınlanacaktır. Bu çekiliş sonucunda, müstakil arsa projelerine başvuran vatandaşların hak sahipleri belirlenecektir.

Toplu konut projesinde, 300 ve 500 metrekarelik iki farklı büyüklükte arsa bulunacak. Ancak arsa fiyatları, projenin ihalesi tamamlanana kadar belli olmayacak. Kura çekimi sonrasında, hak sahibi olan vatandaşlar, arsa sahibi olacaklar ve sözleşme imzaladıktan sonra arsalarını devredemeyeceklerdir.

Hak sahipliği belirleme kuraları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 444 86 54 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…