Kategoriler
Toki Haberleri

Kayseri Toki kura sonuçları isim listesi 2022

Kayseri Toki kura sonuçları isim listesi 2022 yarın belli olacaktır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca TOKİ’nin kura çekilişleri canlı yayını www.toki.tv adresinden de yayınlanmaktadır.

Kayseri’nin Merkez İlçesi’nde yer alan toplam 2 bin 300 adet meskenin hak sahipleri belli olacaktır. 2 bin 300 adet meskenin kura çekilişi ise 10 Aralık 2022 tarihinde Cumartesi günü canlı yayın ile gerçekleştirilecektir. Canlı yayın TOKİ’nin Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacaktır. Canlı yayını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterli olacaktır. Toki kura sonuçları çekilişi hak sahipliği belirleme kura olarak gerçekleştirilmektedir. Kura çekilişi saat olarak ise 10 Aralık 2022 tarihinde Cumartesi günü sabah saat 10:00’da başlayacaktır.

Kayseri Toki kura sonuçları isim listesi 2022

Kayseri Merkez 2300 konut projesinde kura çekilişi canlı olarak yapıldıktan sonra hak sahipleri belli olacaktır. Ardından Kayseri’nin diğer ilçelerinde yer alan konutların kura çekilişi yapılacaktır. Kayseri Develi Toki kura sonuçları 11 Aralık 2022 tarihinde belli olacaktır. Ayrıca Kayseri Hacılar Toki kura sonuçları da yine 11 Aralık 2022 tarihinde belli olacaktır.  Aynı gün Kayseri Yahyalı Toki kura sonuçları da yapılan çekiliş ile belli olacaktır. Diğer ilçelerin kura çekilişleri ise 12 Aralık 2022 tarihinde Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Tüm bu kura çekilişleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilecektir.

Kayseri’deki toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip dairelere yer verilecektir. Söz konusu konutların büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar evlerini borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Kayseri  2300 konut Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…