Kategoriler
Proje Haberleri

Kazancı Elite satışları başladı

Kazancı Elite projesi kaliteli yapısı ve dikkat çeken mimari tasarımı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Kestel İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Bitek Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere özel yapım villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bitek Yapı güvencesiyle tasarlanan proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere özel yapım villalar yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 204 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Proje, kaliteli bir yaşam sunmak için önemli mimar ve mühendisler tarafından incelenerek hiçbir detay atlanmadan tasarlanmıştır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte her villanın kendine ait bahçe alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Söz konusu villalarda alçı tavan, ışık bandı uygulaması gibi altyapıları tamamlanmış olup, eksiksiz biçimde teslim edilecektir.

Kazancı Elite konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Kestel İlçesi Kazancı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konumu itibarıyla şehir merkezine ve İnegöl merkeze yakın konumdadır. Bununla birlikte Yenişehir Havalimanı’na ve İstanbul bağlantılı çevre yoluna kısa sürede ulaşabileceğiniz bir lokasyonda yer almaktadır.

Kazancı Elite fiyatları ne kadar?

Kazancı Elite projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 204 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 4.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(224) 376 19 19 veya 0(533) 155 16 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…