Kategoriler
Proje Haberleri

Kazancı Teras satışları devam ediyor

Kazancı Teras konut projesi doğanın içinde modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Kestel İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Bitek Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında müstakil 5 artı 1 ve 2 artı 1 villalar ile 1 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bitek Yapı imzası taşıyan projede her biri 3 katlı olmak üzere 8 blokta 15 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Üstelik projede iki tip villa ve tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Site içerisinde konumlanan projede müstakil 5 artı 1 ve 2 artı 1 villalar ile 1 artı 1 daireler mevcuttur. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 390 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 320 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın kendine ait 7 metrekarelik otopark alanı mevcuttur.

Her villaya özel 200 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tripleks villaların bodrum katında spor salonu, hamam, sauna gibi alanlar tasarlanmıştır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Vestiyer, ankastre mutfak seti, şömine, teras, ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kazancı Teras konumu hakkında

Doğanın içinde ferah bir yaşam sunan proje, Bursa’nın Kestel İlçesi Kazancı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konumu sayesinde şehir merkezine ve İnegöl merkeze yakın mesafededir. Bununla birlikte Yenişehir Havalimanı’na ve İstanbul bağlantılı çevre yoluna kısa sürede ulaşabileceğiniz bir lokasyonda yer almaktadır.

Kazancı Teras fiyatları ne kadar?

Kazancı Teras projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 390 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 376 19 19 ve 0533 155 16 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…