Kategoriler
Proje Haberleri

Keleş Center Airport’ta kampanya

İstanbul iline bağlı bulunan Küçükçekmece ilçesinde Keleş Center Airport projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlar isminden de anlaşılacağı gibi Keleş İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgedeki dikkatleri üzerine çekmeyi başaran projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje üç bloktan meydana geliyor.

Bahsi geçen Keleş Center Airport projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer verecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu proje bulunduğu bölgedeki ticari konut eksiğini de karşılayacak nitelikte inşa ediliyor. Proje on bir katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 498 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Merkezi lokasyonu ile ilgi gören Keleş Center Airport projesi Kartaltepe Mahallesi 1.Malazgirt Cad. No:2/4 adresinde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Keleş Center Airport projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 64 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 1+1 daire tipindeki konutların fiyatları 590 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen Keleş Center Airport projesindeki 2+1 konutlar ise 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları da 1 milyon 370 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirilmiş durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede konut satışları da aynı şekilde devam ediyor.

Konut sahibi olmak isteyenler için kampanyalı bir ödeme seçeneği sunan projede 48 ay sıfır faiz fırsatından yararlanabilirsiniz.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.