Kategoriler
Proje Haberleri

Kemal Bey City Edremit Güre’de yükseliyor!

Kemal Bey City Edremit konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Edremit İlçesinde yükselen proje Kafkas Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalar, tekil villalar ve konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Edremit İlçesi Çamlıbel Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa ve tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Edremit villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalarda her camda otomatik panjur, ankastre set, ahşap merdiven, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca yerden ısıtma sistemi de mevcuttur.

Proje içerisinde tamamı özel havuzlu 8 müstakil villa, site içi havuzuyla 16 blok, toplam 32 ikiz villa yer almaktadır. Ayrıca yemyeşil bir peyzaj ve sınırsız konforla 32 daireye de yer verilmiştir. Villalar  3+1 tip, daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. olarak tasarlanmıştır. Ayrıca konutların büyüklükleri brüt 93 metrekare ile 168 metrekare arasında değişmektedir.

Kemal Bey City Edremit fiyatları ne kadar?

Edremit villa projesinde villa fiyatları konut tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

93 metrekare 2+1 villalar 1 milyon 800 bin TL,

150 metrekare 3+1 villalar 3 milyon TL,

168 metrekare 3+2 müstakil villa 5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Kemal Bey City Edremit nerede yer alıyor?

Villa projesi, Edremit’in Çamlıbel Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Güre’de denize 300 metre mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0266 377 25 48 ve 0542 241 24 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…