Kategoriler
Proje Haberleri

Kemal Bey City Güre villaları satışta

Balıkesir İlinin Edremit İlçesinde Kemal Bey City Güre projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kafkas Group firması tarafından inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken villa projesi pek çok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Söz konusu olan projedeki villalar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Proje hakkındaki bütün bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje Özellikleri Neler?

Projedeki hemen teslim durumundaki villalar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen ev sahiplerinin ilgisini çekmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 32 adet villa yer almaktadır. Villa içlerinde otomatik panjur, ankastre set, ebeveyn banyosu, klima, vestiyer gibi olanaklara yer verilmiştir. Site içerisinde ise yüzme havuzu, çocuk havuzu, kamera sistemi gibi olanaklar bulunmaktadır.

Söz konusu olan projedeki villalar tek tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Kemal Bey City Güre projesinde yer alan villalar 3+1 dubleks villa olarak inşa edilmiş durumdadır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 150 metrekare ve 168 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Denize yakın mesafede yer alan ikiz villalar oturuma hazır bir halde sahiplerini bekliyor.

Kemal Bey City Güre Villa Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamındaki villaların fiyatları daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulundukları bloğa göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 villalar 2 milyon 500 bin TL,

168 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villalar 3 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Villa projesi, Edremit Güre’de denize yalnızca 300 metre uzaklıkta konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0266 377 25 48 ve 0542 241 24 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…