Kategoriler
Proje Haberleri

Kent İncek 2. Etap satışları devam ediyor

Kent İncek 2. Etap geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Ankara, Gölbaşı’nda bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Konumu dolayısıyla sizlere kolaylık sağlayan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. Oldukça güzel manzarası ve dikkat çekici yapısı vardır. Bu nedenle sizler bu projenin özelliklerine dikkat edebilir ve değerlendirmeye evin manzaralı konumunu da ekleyebilirsiniz.  Yaklaşık 54 bin metrekare alana bu proje yapılmıştır. Her biri 600 metrekare alan üzerinde olacak şekilde 7 adet konut bloğu yer almaktadır. Yedi adet konut bloğunda ise toplam 604 adet konut yer almaktadır.

Ayrıca toplam 604 konuttan oluşan bu projenin konforlu bir yapısı bulunmaktadır. Besa Grup firması tarafından yapılan bu evler oldukça ilgi çekicidir.  Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Sosyal alan bulunduran bu proje sizlere keyifli anlar sunabilmektedir. 33 bin metrekarelik arazi peyzaj için ayrılmıştır. Yeşilliğinde bu projenin içinde olduğunu bilmek gerekmektedir. Aynı zamanda çocuk oyun alanları ve spor alanları da barındıran bu projeyi incelemek mümkündür. Aynı zamanda kapalı yüzme havuzu bulundurmaktadır. 7/24 güvenliğin ağlandığı bu proje birçok avantajı beraberinde getirmektedir.

Kent İncek 2. Etap konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı bu evler güneş almaktadır. Bu şekilde sizlere eşsiz fırsatlar sunan ve muhteşem konuma sahip bu evleri incelemek mümkündür. Ulaşım olanakları da oldukça fazladır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Kent İncek 2. Etap fiyatları ne kadar?

Kent İncek 2. Etap projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 940 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 79 metrekare, net 63 metrekare olarak tasarlanmış 2+1 daireler 940 bin TL’den başlamaktadır.

Bir diğer dairede brüt 125 metrekare, net 100 metrekare olarak tasarlanmış 2+1 daireler 1 milyon 209 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 157 metrekare, net 125 metrekare olarak tasarlanmış 3+1 daireler 1 milyon 451 bin TL’den başlamaktadır.

Diğer dairede brüt 182 metrekare, net 145 metrekare olarak tasarlanmıştır 4+1 evler 1 milyon 815 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 248 metrekare, net 198 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip daireler ise 2 milyon 524 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi ile ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Bu şekilde bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 627 24 97 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…