Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Payidar Suluova satışları başladı

Kent Payidar Suluova projesi Sözkesen İnşaat tarafından hayata geçirilen modern bir konut projesidir. Bahsi geçen proje Amasya’nın Suluova İlçesi’nde yer almaktadır. 5.540 metrekarelik inşaat alanı içerisinde 2 blok ve toplam36 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sözkesen İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5.540 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 36 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Emniyet kapılı çift hızlı asansör, merkezi uydu sistemi, çevre düzenleme ve aydınlat gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte bina giriş kapısı ve daire arası görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, birinci sınıf mutfak dolabı, birinci sınıf banyo dolabı, duşakabin ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kent Payidar Suluova konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Amasya’nın Suluova İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Keşmir Sokak üzerinde konumlanan proje doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Kent Payidar Suluova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 875.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.395.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (358) 212 16 87 veya 0 (532) 369 73 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…