Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Suits Bursa satışları başladı

Kent Suits Bursa projesi isminden de anlaşılacağı üzere Bursa ilinin Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Kent İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 85 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Eşsiz yaşam alanlarına sahip bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kent İnşaat A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde 16 adet dükkan ve 85 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin 72 tanesi 1 artı 1, 13 tanesi ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekare olmaktadır. Site içerisinde her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Dış özellikler içerisinde asansör, ses yalıtımı ve ısı yalıtımı yer almaktadır. Daireler arasında konforlu bir yaşam alanı sağlamak için özenle hazırlanan konutlar, ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleri ile donatılmıştır. Konutların ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır ve kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmıştır. Ayrıca, görüntülü diafon sistemi sayesinde güvenlik en üst düzeyde sağlamaktadır. Tüm dairelerde Hilton lavabo, duşakabin, PVC doğrama ve vestiyer gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm dairelerde laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kent Suits Bursa konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Balat Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutların bulunduğu bölge oldukça konforlu bir yaşam sunmaktadır. Yakın çevrede pek çok alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve eğlence merkezi yer almaktadır. Ayrıca, sağlık kurumlarına kolayca erişim sağlayabileceğiniz hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi hizmetler de mevcuttur. Ulaşım konusunda da oldukça avantajlı bir bölgede yer alan konutlar, dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Kent Suits Bursa fiyatları ne kadar?

Kent Suits Bursa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.00 0 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 70 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 443 23 33 ve 0 532 672 51 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…