Kategoriler
Proje Haberleri

Kepez Garden Çanakkale’de yükseliyor

Çanakkale ilinin Merkez ilçesinde Kepez Garden projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Demirci İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Toplamda beş bloktan meydana gelecek olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Konut bloğu olarak yaşama kazandırılmakta olan projenin bu yıl içerisinde çalışmalarının tamamlanması planlanıyor. Toplamda beş bloktan meydana geldiğini belirttiğimiz projede yer alan bloklar üçer katlı olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan satılık daireler alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Çanakkale ilinin Merkez bölgesinde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen konutlar Sahil Caddesi Kepez Mahallesi’nde inşa ediliyor. Proje, toplu ulaşıma yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Böylece, bahsi geçen konutların büyüklükleri de tek bir plandan oluşmuş durumda. Kepez Garden projesinde yer alan konutlar 2+1 daire tipinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen 2+1 konutların büyüklükleri ise 195 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette.

Site sakinleri için açık yüzme havuzu ve peyzaj alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yaşama kazandırılmakta olan konutlar ısı yalıtımına sahip olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları 700 bin TL’den başlıyor. Kepez Garden projesinde bulunan konutların metrekare fiyatları 3 bin 590 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılıyor.

Kepez Garden projesinde yer alan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Böylece projede yer alan konutların çalışmalarının tamamlandıktan sonra alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz veya projede yer alan konutlar ile ilgi sormak istedikleriniz olursa 0 542 289 67 39 numaralı telefon hattını arayabilir ve sağlıklı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.