Kategoriler
Proje Haberleri

Kepez Zirve Sitesi lansmana özel fiyatlarla satışta

Kepez Zirve Sitesi projesi doğanın tam merkezinde rahat ve konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çelik İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 42 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 45 araçlık açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin 2.100 metrekarelik bir bölümü sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, küvet, PVC doğrama barbekü gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kepez Zirve Sitesi konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kepez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Uyuyan Güzel Sokak’ta yükselen proje doğanın merkezin huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

Kepez Zirve Sitesi fiyatları ne kadar?

Kepez Zirve Sitesi projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 063 51 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…