Kategoriler
Proje Haberleri

Kerimoğlu Utopia satışları devam ediyor

Kerimoğlu Utopia projesi Kerimoğlu İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen modern bir konut projesidir. Konut projesinin konumu Mersin İli, Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu konut projesi içerisinde 2 adet konut bloğu yer almaktadır. Bu konut bloğunda ise toplam 54 adet daireye yer verilmektedir. Mersin konut projesinde yer alan konutlar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kerimoğlu İnşaat tarafından tasarlanan konut projesinde her biri 14 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu konut bloklarında toplam 54 adet modern ve lüks yapıda daire yer almaktadır. Bahsi geçen konut projesinde yer alan daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan konut projesindeki 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 210 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Mersin konut projesi, deprem yönetmeliğine uygun olacak şekilde projelendirilmiştir ve bu şekilde inşa edilmektedir. Yenişehir konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Mersin konut projesinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk oyun parkları bulunmaktadır. Bununla birlikte çok amaçlı spor alanları, yaya ve bisiklet yolları ve mangal alanı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti ve asma tavan gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kerimoğlu Utopia nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Mersin İli, Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Yenişehir İlçesi’nin Çiftlikköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Barbaros Semti’ne yakın olan konut proje ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Kerimoğlu Utopia fiyatları ne kadar?

Kerimoğlu Utopia projesinde konut fiyatları, konutların bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 daireler 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 060 58 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…