Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı 10 Çorlu yüzde 0.69 kredi imkanıyla satışta

Kervancı 10 Çorlu konut projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 30.253,70 metrekarelik alan üzerinde 5 blok ve toplam 550 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçeneklerine sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin normal ve dubleks seçenekleri bulunmaktadır. Çeşitli özelliklere sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kervancı İnşaat imzası taşıyan proje 30.253,70 alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 1 kule ve 4 yatay blokta toplam 550 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda projede 24 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Bununla birlikte 4 artı 1 dairelerin normal ve dubleks seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 daireler brüt 78 metrekare büyüklüğe sahiptir. 2 artı 1 daireler brüt 108 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3 artı 1 daireler brüt 169 metrekare büyüklüktedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks daireler büyüklüğü brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sayesinde sakinlerin güvenliği sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park etmek için 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok seçenek bulunmaktadır.

Site içerisinde yer alan daireler modern özelliklerle donatılmıştır. 3 adet kat asansörü, 1 adet yük asansörü, hidrofor, jeneratör, su deposu, sığınak merkezi ve yangın merdiveni gibi birçok özellik dairelerde mevcuttur. Engelli bireyler için de uygun yaşam alanı sunulmaktadır. Bununla birlikte, daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Merkezi ısıtma sistemi sayesinde sıcak su ihtiyacı karşılanmaktadır. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bazı dairelerde yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin uygulaması yapılmıştır. Aynı zamanda laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Antre girişinde de vestiyer bulunmaktadır.

Kervancı 10 Çorlu konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Şeyh Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu projedeki konutlar şehir merkezine yakın olup havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve eğitim kurumları yer almaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları gibi toplu taşıma araçları yakın mesafede yer almaktadır.

Kervancı 10 Çorlu fiyatları ne kadardır?

Kervancı 10 Çorlu projesinde 0,69 kredi imkanı ile satışlar başlamıştır. Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.525.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 108 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(530) 125 03 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…