Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Alaçatı Rezidans satışlar devam ediyor

Kervancı Alaçatı Rezidans konut projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan, tamamı eşyalı, lüks bir projedir. Söz konusu proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kervancı İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede her biri 3 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 1 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 ile 60 metrekare arasında değişmektedir. Bununla birlikte 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 ile 55 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, spor salonu, hamam, sauna, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolları bulunmaktadır.

Bloklarda asansör sistemi ve hidrofor yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Üçlü ankastre mutfak seti, mobilyalar, beyaz eşya, çamaşır odası, duşakabin, Hilton lavabo, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kervancı Alaçatı Rezidans konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cemal Gürsel Bulvarı üzerinde konumlanan proje ilçe merkezine çok yakın konumdadır. Bunun yanı sıra pek çok eğitim kurumu, sağlık ocağı ve zincir marketler yakın mesafede yer almaktadır.

Kervancı Alaçatı Rezidans fiyatları ne kadar?

Kervancı Alaçatı Rezidans projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar ise konutların büyüklüğüne göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 860.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (282) 652 32 12, 0 (507) 151 84 25 veya 0 (549) 548 79 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…