Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Koru Park yüzde 50 peşinatlı satışlar başladı

Kervancı Koru Park projesi modern yaşam alanları ile eşsiz bir konumda sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında yatay mimariye sahip bloklarda toplam 300 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Butik site özelliğine sahip proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kervancı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 3 katlı yatay mimariye sahip konut blokları yükselmektedir. Butik bir site içerisinde konumlanan bu bloklarda toplam 300 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır.

Site sakinlerinin güvenliği için 7 gün 24 saat kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Araçlarınız için, kapalı garaj ve açık otopark alanı sağlanmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor salonu yer almaktadır. Proje, ısı ve ses yalıtımı, doğalgazlı ısıtma sistemi ve kombi gibi modern özellikleriyle öne çıkmaktadır. Dairelerin giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılara sahiptir. Bunların yanı sıra, akıllı ev sistemi özelliklerine de sahip olan bu dairelerde görüntülü diafon sistemi yer almaktadır.

Kervancı Koru Park konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca Cemile Yeşil Anadolu Lisesi arkasında konumlanan proje Kervancı Park Orman karşısında yer almaktadır.

Kervancı Koru Park fiyatları ne kadar?

Kervancı Koru Park projesinde yüzde 50 peşinatlı satışlar başladı. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 daireler 1.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satış sunulmuştur. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 daireler 2.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satış sunulmuştur. Ayrıca brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 daireler 3.150.000 TL’den başlayan fiyatlarla satış sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 548 79 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…